Är orgasm det bästa skönhetsknepet?

Home / Smink / Är orgasm det bästa skönhetsknepet?

Kvinna liggandes i säng

Desto mer avslappnad man är, desto vackrare anses man vara. När man är stressad får man snabbt rynkor. Därför är en orgasm det bästa knepet för att man ska hålla sig ungdomlig och vacker. De allra flesta är medvetna om att efter en orgasm har man en speciell lyster i sin hy. Orgasmer håller dessutom ditt blodtryck nere vilket innebär att det även är bra för din hälsa att avnjuta en orgasm regelbundet. Det spelar däremot ingen roll om du har sex med en partner eller om du väljer att onanera.

Orgasmen är det i särklass bästa skönhetsknepet, på vuxen.se hittar du allt du behöver för att få fantastiska orgasmer. Ibland kan man behöva en del hjälpmedel för att kunna slappna av och njuta till fullo. Till exemepel hittar du glidmedel på hemsidan som hjälper dig att uppnå en orgasm snabbare genom att detta glidmedel gör dig mer känslig. Detta kan hjälpa både kvinnor och män som har problem med att få orgasm och vill göra någonting åt det. Oftast handlar det endast om att man behöver slappna av och ge sig själv hän.

Det finns många anledningar till att man som kvinna ska unna sig en orgasm på regelbunden basis, till exempel om man har huvudvärk eller mensvärk kan en orgasm lindra. Man kanske inte vill ha sex när man har mens, men om man lägger ett extra lakan i sängen eller har sex i duschen är det lätt att rengöra om det skulle komma blod i sängen.

Bättre självförtroende

De personer som regelbundet avnjuter en orgasm har bättre självförtroende än de som inte får orgasm eller som inte unnar sig själv en. Som de allra flesta vet tycker många att självförtroende är sexigt. Det kommer att påverka allt från hur du rör dig till hur du pratar och därför kommer personer runt omkring dig att uppleva dig som mer attraktiv om du regelbundet får orgasm. Återigen spelar det ingen roll om det är ensam eller med en partner.

Kvinna sitter på man

Om du vaknar tidigt på morgonen bör du unna dig en orgasm ensam eller med din partner, forskning visar att de som börjar morgonen med en orgasm kommer att hålla sig piggare och vara mer alerta under hela dagen. Därför är detta en gåva du kan ge både till dig själv och din partner.

Orgasmer leder till bättre livskvalitet men det funkar ju såklart inte om du fejkar, om du är en av de som har problem med att få en orgasm finns det som tur är otroligt många hjälpmedel som kan se till att du slutligen får en. Dock är det viktigt att slappna av och njuta av sexet. En orgasm bör inte vara målet om man har svårt för att komma dit, ta lite tid att lära din partner vad som får dig att njuta och fejka inte om du inte får en orgasm. Till slut är du där.